13.04.2024 - Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası
REKLAM ALANI

TKG- ET ve ET ÜRÜNLERİ TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK

  • Haberler
  • 03 Şubat 2016
  • TKG- ET ve ET ÜRÜNLERİ TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK için yorumlar kapalı
  • 1.895 KEZ OKUNDU
TKG- ET ve ET ÜRÜNLERİ TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK
REKLAM ALANI

5/12/2012 tarihli ve 28488 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan TKG-Et ve Et Ürünleri Tebliği’nin 7’nci maddesinin ikinci fıkrası “TKG-Et ve Et Ürünleri Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ” (Tebliğ No:2016/3) ile yeniden düzenlenmiştir.

Tebliğin “Et Ürünleri Ürün Özellikleri “ başlıklı 7’nci maddesinin ikinci fıkrasında yapılan değişikliğe göre;et ürünleri karkas  etinden veya sakatattan hazırlanabilecek ancak dilli salam hariç olmak üzere fermente sucuk,ısıl işlem görmüş sucuk,pastırma ,kavurma,jambon,köfte,kanatlı köfte,döner,kanatlı döner ve emülsifiye et ürünleri gibi karkas etinden üretilen et ürünlerine sakatat katılamayacaktır.Sakatattan hazırlanan et ürünlerine ise karkas eti katılabilecektir.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ