KOBİLERDE HİJYEN VE COVID-19 KAPSAMINDA ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER HAKKINDA UZAKTAN EĞİTİM
COVID-19 salgın dönemi normalleşme sürecinde gıda işletmelerinin hazır hale gelmesini sağlamak.
Pandemi döneminde “Restoranlar ,Oteller,Teknelerin Yeme İçme Hazırlama Üniteleri ve Fırıncıların” kesintiye uğramadan sürekliliğin korunması amacıyla 23 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 10:00-12:00 saatleri arasında on-line eğitim gerçekleşecektir.
Eğitim Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Mérieux NutriSciences Türkiye işbirliği ile Denetim, Belgelendirme, Eğitim &Danışmanlık Müdürü Halil Temel ve Bodrum Temsilcisi Gıda Mühendisi Reyhan Ünaldı’nin katılımlarıyla gerçekleşecektir.
Bağlı bulunduğu sektörlerde “Yiyecek Hazırlama ve Sunum “ hizmetlerinde görevli tüm esnaflarımız ile yanlarında çalışanlar ,yöneticiler ,meslek sahipleri ve firma temsilcilerinin katılması beklenilen eğitimin içeriği şu şekildedir;
- COVID-19 Hastalığı Hakkında Bilgilendirme
- Bulaşın Önlenmesi ve Korunma
- İşletmede Alınması Gereken Önlemler
- Kriz Yönetimi
Konaklama ve yeme-içe sektöründe faaliyet gösteren tüm üyelerimizin katılımını önemle rica ederiz.
Eğitime katılmak için aşağıdaki linke tıklayarak web sayfası üzerinden kayıt olunması gerekmektedir.
KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ https://register.gotowebinar.com/register/6784569891617869840
KOBİlerde Hijyen Ve COVID-19 Kapsamında Alınması Gereken Önlemler (1)