28.04.2024 - Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası

• 452 KEZ OKUNDU
CANKURTARAN EĞİTİMLERİNE BAŞLIYORUZ
REKLAM ALANI
Turizm Bakanlığı’ndan turizm işletmesi belgeli ve bünyesinde yüzme havuzu bulunan tesislerde; plaj işletmelerinde can güvenliğini sağlayan sertifikalı cankurtaran çalıştırılması zorunlu hale gelmiştir. Yapılan denetimlerde cankurtaran bulundurmayan işletmelere cezai işlem uygulanmaktadır.
Bu sebeple, Bodrum Esnaf Ve Sanatkarlar Odası,Bodrum Ticaret Odası ve Bodrum Deniz Ticaret Odası işbirliğinde Bodrum genelinde üyelerimizin talepleri doğrultusunda oluşturulacak sınıflarda gümüş-bronz sertifikalı cankurtaran eğitimleri düzenlenecektir. Eğitim ücretlerinde üyelerimize özel indirimler sağlanmıştır. Cankurtaran eğitimleri, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı faaliyet gösteren(TSSF) Bodrum Cankurtaran Merkezi Eğitmenlerince verilecektir.
Eğitime katılmak isteyen üyelerimizin ve çalışanlarının taleplerini aşağıda yer alan başvuru formlarını doldurarak online mail olarak göndermelerini önemle rica ederiz.
Detaylı bilgi ve iletişim için: 3131028-3137659/4
www.bodrumesnafodasi@hotmail.com