29.04.2024 - Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası

• 201 KEZ OKUNDU
BAŞKANIMIZDAN BAYRAM KUTLAMA MESAJI
REKLAM ALANI

Ülke olarak birlik ve beraberlik içinde olmaya daha çok ihtiyacımız olan şu günlerde, bayramlar Türkiye’miz için en önemli manevi değerleri barındırmaktadır. Bu özel günlerde sevgi, saygı, hoşgörü, dayanışma ruhu ve birliktelik çok önemlidir. Tatilini geçirmek üzere gelen misafirlerimizle birlikte bir bayramı daha kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Yaz sezonu yoğunluğunun başlaması 9 günlük Kurban Bayramı tatiliyle birlikte İlçemizdeki turist yoğunluğunu daha da arttırmıştır. Kurban bayramı geçirmek için Bodrum’a gelecek vatandaşlarımızın tatil geliş ve dönüş yollarında trafik kurallarına da uyarak güzel bir tatil geçirmeleri en büyük dileğimizdir. Tüm bu duygu düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramının esnafımıza, tatillerini geçirmek için ilçemizi tercih eden vatandaşlarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını, bu özel günlerin tüm insanlığa refah, mutluluk ve barış getirmesini temenni eder, Esnaflarımızın hayırlı bol kazançlı bir sezon geçirmelerini dilerim.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ